Tracer Task’in tıbbi mümessillere faydasını hiç düşündünüz mü? Tıp dünyasının görünmez kahramanları doktorların da en büyük yardımcılarından biridir tıbbi mümessiller. Peki, mümessillerin tüm gün gezdikleri doktor ve hastane sayısı hakkında net bilgiyi nasıl bildikleri bir şehir efsanesi mi? Sadece kendi hafızalarına ya da aldıkları notlara dayanarak yazdıkları raporlar, her zaman doğru ve net bilgiyi mi içeriyor?

Şirketiniz için çalışan, şehir ve hatta ülke sınırları dahiline dağılmış olan mümessillerinizin nerede olduğu konusunda şüpheye yer olamaz. Bunu mümessiller de istemez. Özellikle tüm gün koşturduktan sonra şirkete dönüp, aynı motivasyon ile rapor yazmasını da beklemek hem siz hem onlar için çok zor olacaktır. Bunun en kolay yolu, çalışırken rapor vermektir.

Gittiği hastane ya da doktorun yanındayken “işe başladığını” ve toplantı tamamlandığında “işi tamamladığını” bildirmesi ve yapılan işi görsellerle göndermesi, raporun ta kendisi olacaktır. Bu raporlama ile siz, ekibinizdeki her bir çalışanın günlük kotasına ulaşıp ulaşmadığını rahatlıkla görebilir, onlara yeni işler atayabilir ya da çalışma performanslarını yakından takip edebilirsiniz. Bir doktorun yanında, tahmin edilenden daha uzun kalan mümessilinizin sıkıntısını, o daha şirkete gelmeden anlayabilirsiniz.

Tracer Task ile tüm bu işlemleri yapmak çok kolay. Her bir mümessilinizin yükleyeceği program ile çalışmalar online olarak raporlanacak. Bayide, doktorun yanında ya da hastanede neler olup bittiğini, mümessiliniz dünyanın hangi bölgesinde olursa olsun, anlık olarak öğrenmeniz mümkün olacak. Kriz çözmek için telefon beklemeyeceksiniz, birçok işi kolaylıkla öngörebileceksiniz. Rekabet yarışında liderlik bayrağını asla kimseye vermeyeceksiniz. Tracer Task ile ipi göğüsleyen her zaman siz olacaksınız.