İş süreçleri yönetimi proje akış yönetiminden daha fazla kriter içeriyor. Bu kriterler arasında iş takibi, kişilere verilen tüm görev yönetimi mekanizmaları ve personel yönetimi sistemlerinin yanı sıra koordinasyon da büyük rol oynuyor. 

Süreç yönetimleri, ilgili sürece öznel olarak iyi bir hizmet sunsa da iş süreçlerinin koordinasyonu ile tamamlanıyor. Şirketin multidisipliner bir kültüre erişmesinin en önemli aşaması olan tüm süreçlerin birbiriyle koordinasyonu, sadece personel verimliliği, oluşturulan sürecin aktif ve zamanında tamamlanması, öznel raporlama gibi detaylardan oluşmuyor. Proje yönetimi sürecinin tamamının, şirketin diğer projeleri ile de bağlantılı olarak verimliliği de ölçülebiliyor. 

Bu noktada bir Sebastian bulabiliyor olmak, tüm gezegenlerin aynı dizilimde olması gibi. Metronun retrosu, Merkürün kaprisi ile uğraşmadan, sorunları Sebastian ile halletmek elbette güzel bir fikir gibi duruyor. Sebastian’ı bulmaya çalışmak, deveye hendek atlatmaktan zor geliyorsa, sizi Tracer Task ailesine alalım. Tracer ile tam bir süreç yönetiminin keyfine varacaksınız. 

Tracer Task Neleri Kapsıyor?

Dijital dönüşümdeki en büyük adımınız olacak Tracer ile müşteri ekseninde gelişen bir iş süreci yönetimi elde etmiş oluyorsunuz. Malzeme, malzemenin depodaki mevcut durum ve sayıları gibi minimal işlerden saha aracı, konaklama ve itibar yönetimine kadar genişleyen kapsamlı iş süreci yönetimi keyfini Tracer ile yaşıyor olacaksınız. 

Çalışanlarla ve iş ortaklarınızla bir arada olduğunuz bir dijital platform hem çalışan hem bayii hem de iştirakçi sadakatini maksimum seviyeye taşıyor. Tracer Task’ın en önemli avantajları şöyle:

Tracer mobil uygulaması ile web üzerinden yürüttüğünüz tüm işlemleri mobil ortamda da takip edebiliyorsunuz. 

Bulut tabanlı kullanım ile işinizi her yerde ve her zaman takip etme şansınız oluyor. 

Tek merkezde depolanan veriler, iş dökümü, projeler, personel verileri gibi detaylara eş zamanlı olarak ulaşmanızı sağlıyor. 

Proje takibi, tamamen kullanıcı avantajını öngörüyor. İş süreçleri sistematik hale geliyor ve takibi kolaylaşıyor. 

Kullanıcı dostu arayüzü ile yöneticiden bayiiye ve personele kadar herkesin rahatlıkla uyum sağlayabileceği, otomatik güncellemeleri, çeşitli aplikasyon detayları gibi sistematik ve teknolojik ifadelerle kişiyi zorlamayacak kolaylıklar içeriyor.

Karar destek mekanizmasında önemli rol oynayan Tracer Task raporlaması, kısa ve uzun vadedeki öngörüleri, elindeki verilerle oluşturuyor. Bu veri tabanı ve dallandırılması, yapay zeka sistemlerinin şirkete özel olarak kurguladığı data altyapısı, şirket kültürüne uyumlu güncellemeleri ile oluşturuluyor. Böylelikle yöneticilerin yapacağı öngörüler tamamen organik ve veriye dayalı olarak geliştiriliyor. Projeler ve işler arasında geliştirilmiş koordinasyon ile Sebastian’ın pabucu dama atılıyor.  

Zaten Sebastian kim ki. Bırakın onu bir kenara. Hazır Tracer Task varken.