Tracer Task konum bazlı iş yönetimi, takip sistemi, saha araçları yönetimi, personel yönetimi, müşteri yönetimi, proje yönetimi ya da malzeme yönetimi gibi süreçler için kolaylık sağlayan bulut tabanlı bir yazılımdır. Bulut tabanlı yazılımlar son yıllarda birçok sektörde ve çok farklı iş birimleri için kullanılabilmektedir. Bu yazımızda bulut tabanlı bir yazılım olan Tracer Task’in e-ticaret üzerinden hizmet veren firmalar için nasıl ve hangi konular için kullanılabileceğini inceleyeceğiz.

Dijitalleşmenin bir getirisi olarak dünya genelinde e-ticaret alanında birçok organizasyon kurulmaktadır. 2020 yılında dünyamızı etkileyen pandemi süreci ile de evden çalışma oranı artmıştır. Teknolojinin gelişiminden faydalanıp işini dijitale taşıyan birçok firma ya da bireysel kişiler bulunmaktadır. Tüm dünyanın işleyişi artık dijitale yöneldiği için her geçen gün de bu alanda farklılıklar ve yenilikler yaratılmaktadır.

E-ticaret alanında satış hizmeti veren bir perakende platformunuz olduğunu düşünelim. Birçok kategoride ürününüz olduğu için satış ve kategori alanını takip eden çalışanlarınız bulunmakta. Evden çalışma benimseyen bir kurum olduğunuz için personel yönetimini de tracer task sayesinde ya telefondan ya da bilgisayar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Günlük, haftalık ve aylık iş listelerini hazırlayabilir ve çalışanlarınızın iş bitirme planını sistem üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Yani Tracer Task yazılımı nerede olursanız olun, görev yönetiminin tek bir sistemden yönetilmesini sağlar. Müşteri yönetiminin oldukça önemli olduğu bir dönemdeyiz. Pazarda bu alanda iş yapan ve müşteri yönetimine oldukça önem veren kurumlar bulunmakta. Sizin firmanızda toplu ya da bireysel satın alım yapan müşterilerinizin sorunlarını ya da isteklerini sistem üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz. Unutmayın ki, müşteri yönetiminde kolay çözüme ulaşan sorunlar ve istekler size olumlu olarak geri dönüş sağlayacaktır.

Ürünlerinizi müşterilere ulaştıran takım arkadaşlarınızın iş takibi için de Tracer Task bir kolaylık sunuyor. Personel ürünü ileteceği noktaya ulaştığında mobil uygulama üzerinden yöneticisine bildiri gönderir. Harita özelliği sayesinde yönetici personelin konumunu uygulama üzerinden takip edebilir. Görevi yapan personel işi bitirdikten sonra ‘’tamamlandı’’ butonuna basarak ürünün müşteriye ulaştığını sistem üzerinden iletmiş olur.

Ayrıca yapılan görevler, geçmiş görevler ve yapılmayı bekleyen görevler sistem üzerinden görüntülenmektedir. Yönetici hangi personelin ürün gönderimini ne kadar sürede yaptığını ya da yapmadığını kontrol edebilmiş olur. Bununla beraber bu kadar iş yükü ve yoğunluğun içinde bir de işlerin gidişatını görebilmek için günlük, haftalık ya da aylık raporlar çıkartmanız gerekmekte. Bunun için Tracer Task yazılımı iş süreçlerinizi analiz etmenize olanak sağlayarak ileriki dönemler için tehlikeli sonuçları öngörebilmenizi sağlar. Siz de küresel pazardaki rekabeti yakalayabilmek için Tracer Task’i tercih edin.