Fosil enerji kaynakları hızla tükenirken, dünyamızı gelecek nesillere teslim etmek için yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmemiz gerekiyor. Bunun bir zorunluluk değil, gelecek nesillere borç olduğunun bilincinde olan şirketler olarak, en büyük enerji kaynağı olan güneş enerjisinden faydalanabileceğiniz güneş panelleri kurulumu ve iş teslimi süreçleri esnasında oldukça fazla pürüz çıkabiliyor.
Güneş enerjisinden faydalanmak için kurulacak güneş panellerinin süreci oldukça çok aşamalıdır. Saha keşfi, anlaşma kriterlerinin sahaya göre belirlenmesi ve hazırlanması, kurulum malzemelerinin temini ve satın alımı gibi ana proses haricinde yan işlemler de vardır. Bu işlemlere ilgili personellerin görevlendirilmesi, performans analizleri, süreç verimliliği gibi çeşitli konular da dahildir.
Bu çok yönlü kurulum organizasyonunu gerçekleştirirken size kim yardımcı oluyor? Tüm detayların tam performansla ilerlediği, sistem kurulumunun adım adım sorunsuz şekilde yürüdüğünden ne kadar eminsiniz?
Tüm bu prosesi, Tracer’a tanımlamanız yeterlidir. Tracer Task, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı için size en iyi performansla yardımcı olacaktır. Tanımlanan işlerin tamamının tarihleri de kilometre taşı olarak yükler ve işlerin yolunda gidip gitmediğini uygulama üzerinden rahatlıkla takip edebilirsiniz. Görev atama, personel görev değişimi gibi işlemleri kolaylıkla yürütebilirken tüm projenin maliyeti konusunda da hem parça parça hem de toplu olarak anında fikir sahibi olma avantajı da kazanmış olursunuz.
Kurulumu yapacak olan firmanın da Tracer üzerinden yetkilendirmesini yapabilir ve çalışmanın verimliliği konusunda anlık görüşmeler kaydedebilirsiniz. Oluşabilecek krizleri önceden öngörebilir ve önlemlerinizi rahatlıkla alarak kolaylıkla atlatabilirsiniz. Tüm bu süreç için Tracer Task’ın kendini geliştiren dallandırılmış algoritması size uyumlanarak büyümeye devam edecektir.
Dünyayı gelecek nesillere, en güzel şekilde bırakmak için uğraşırken, işinizin performansını ustaya bırakmayın. Tracer ile profesyonel takibinizi yaparak verimliliği maksimuma çıkartın.