Kızılderililer, yüksek bir tepeden durup düşmanlarını gözlerler, birbirlerine haber verirlermiş. Red Kit okuyanların çok aşina olduğu “Dumanla haberleşme” gerçekten var mıydı yok muydu bilemiyoruz ancak savaşı bir sanata dönüştürdüğünü biliyoruz: Kızılderililer çok güzel savaş aletleri yapardı. Bunlar ok uçlarıydı. Ok uçları, öldürdükleri hayvanların ya da düşmanlarının ruhuna saygıdan bu kadar güzel yapılırdı.

Her Üçgen Görünümlü Obje Ok Ucu Değildir

Zaman içinde arkeologlar, buldukları her üçgen taşı ok ucu olarak kabul etmeye başlamışlardı. Ancak bu bir mit olarak kabul edildi. Her üçgen geometrik şekline ait olan taş ok ucu olarak kabul edilmedi. Özellikle Tomahawk kabilesinin kullandığı ok uçları çok önemliydi. Hatta aynı sistemi Amerikalılar ilerleyen dönemlerde çeşitli savaşlarda da kullandılar.

Her Otomasyon Tracer Değildir

Ok uçları, saygının ifadesi. Tracer.com’un logosunun ok ucu olmasının da nedeni bu. Enerjik çalışanları, iş takibinde sürekli teknolojik güncellemeleri takip eden sistemleri ile saygın bir otomasyon yarattı. Bu saygı rekabetin ya da savaşın da ötesinde bir yerde durmalı insanlar için. Sektörde şirketinizin sürüklenmesine izin vermediğiniz rekabet dalgalanmaları içinde bir sanat eseri gibi dimdik ayakta durabilmenin en iyi yolu otomasyondan geçiyor. Müşteri, personel ve iş takibi sistemlerinde rekabete karşı koyarken bir yandan da performansınızı artırmak için en iyi yol olan otomasyon sistemlerinde Tracer’ın avantajlarını deneyin.