İş hayatında anlık bildirimler önemlidir. Tracer Task ile yurt içi ve yurt dışı saha operasyonları tek merkezden yürütülürken, mobil uygulaması sayesinde anlık takip olanağı sunar.

Personelin konum bilgileri ile çalışması ve dolayısı ile verimliliği kolaylıkla takip edilir. Görevin yapılma aşamaları ile ilgili net bilgi sağlanır. Görevlere dair raporlar ve gün sonu bilgileri kolaylıkla alınır ve müşteri isterse konu ile ilgili bilgiler müşteriye bir rapor halinde gönderilebilir. Bu sistem içinde birçok noktada karşılıklı bildirim ve etkileşim söz konusudur. Göreve başlama, görev tamamlanması gibi rutin bildirimler haricinde personelin en son bulunduğu konum sistem üzerinden görüntülenebilmektedir.

Tüm bunların yanı sıra en önemli nokta, sistem içinde iş ataması yapılmasıdır. Rutin program haricinde yeni bir iş geldiği zaman, Tracer Task tarafından yeni iş konumuna en yakın personel bilgisi harita üzerinden görüntülenebilmektedir. Personelin bu bölgedeki işi bitmeden, yeni iş ataması, ofisteki yetkili tarafından kendisine iletilir. Yeni iş ataması personele bildirim şeklinde gelir. Detayları ile ilgili bilgilerin tamamı da bu bildirim içinde yer alır. Ayrıca görev yerine giden personel, aynı sistem üzerinden yol tarifi alır.

Gün içinde listelenen işler arasında atlanan, unutulan işler, iş giderlerinin % 70 oranında artması anlamına gelir. Tracer Task ile unutulan iş olmaz. Tüm işler personelinize bildirim şeklinde gider ve görev listesine otomatik olarak eklenir. Tracer Task kullanımı ile 6. ayın sonunda % 45’e yakın bir performans, 12. ayın sonunda ise % 75’e yakın bir performans verimliliği elde edebilirsiniz. Dijital dönüşüm sürecini Tracer Task ile başlattığınız anda şirketinizin pazardaki değerinde % 12’lik bir artış gözlenir. Kar oranı ise % 26 oranında artar. Böylelikle şirketinizdeki “kelebek etkisi”ni görerek verimliliğe birebir tanık olacaksınız.