Bir işe başladığınızda odaklandığınız nokta başarılı olmak ve işi sürdürmektir. İşi sürdürmek ise tüm süreçlerini sağlıklı bir şekilde yürütmek ile gerçekleşir. Başlangıçta bu, manuel sistemlerle kolaylıkla yürütülebilse de ürün hacminin artmasıyla, profesyonel bir sisteme ihtiyaç duyarsınız. 

Sektöre adım atarken, satın alacağınız dijital iş süreç yönetimi sistemleri, ilk günden itibaren işinizi güvence altında tuttuğunuzu gösteren önemli bir kriter olarak öne çıkar. Özellikle malzeme ve depo stok takipleri, birçok şirket tarafından, sonraya bırakılan kalemlerdendir. Ancak bu kalemler, işler arapsaçına dönmeden önce toparlanması için bir sistemle sağlama bağlanırsa, manuel yöntemler uygulandığında karşılaşılan kayıpları yaşamazsınız. 

Malzemelerin depoya girişlerinden müşteriye ulaşmalarına kadar olan sürecin dijital olarak takibi önemlidir. Stok eksikleri, depoda uzun süredir duran mallar, personele zimmetlenen, hediye edilen ya da çalışanlara dağıtılan malzemelerin tamamının giriş çıkışlarının kontrol edilmesi gerekir. Bu kontroller, raporlanarak netleştirilir ve bilgi açığı kalmaz. Aynı zamanda, müşterilerinizle olan iletişiminizde çok sağlıklı istatistiki veriler sunarak pazarlama programınızı analiz etmenizi sağlar. 

Tracer’ın önemli bir parçası olan malzeme yönetimi, depo ve stok tarafında sizi yarı yolda bırakmazken satış yönetiminizi de sağlar. İş akışının yoğunluğu esnasında, özellikle önemli günlerden önce hararetlenen stok, sevkiyat ya da benzeri ürün teslimlerinde dijital uyarılar ve raporlamalar kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. 

Sağlıklı takip edilen stok ve sevkiyatlar, şirketinizdeki en küçük parça üründen demirbaşlara kadar tüm parçaların nerede ve kaç tane olduğunu bilmenizi sağlar. Eskilerin deyimi ile 

Bir mıh bir nalı, 

Bir nal bir atı,

Bir at bir komutanı, 

Bir komutan bir orduyu,

Bir ordu bir ülkeyi kurtarır.

Personel verimliliğinden iş akışına kadar birçok süreçte raporlama, istatistiki bilgi sağlayarak ana kaynaklarınızı besleyen Tracer’ın çalışma sistemi, vaktinizi almayacak ve sizi ekstra iş yüküne boğmayacak kadar kolay bir süreçle çalışır. Tamamen dijital olan bu sistemde giriş çıkış ürünlerinizin adedini, zamanlarını ve kim tarafından işlem yapıldığını rahatlıkla görebileceksiniz. Tıpkı bir komutanın orduyu, ordunun da ülkeyi kurtarması gibi siz de şirketinizi daha iyi noktalara getirerek güvenilirliğinizle sektörde öne çıkacaksınız.