Değerli yönetici;
Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi kaçınılmaz olarak, başkalarıyla birlikte yaşıyor ve çalışıyoruz. Bugün artık işletmelerimizde ya da organizasyonumuzda pek çok faktörü hesaplayabiliyoruz. Hangi malzemeden ya da hangi teknolojiden ne kadar verim alabileceğimizi biliyoruz. Bir tek faktör hariç, İNSAN!

İnsan hayatın içinde hiçbir zaman hesaplanamayan tek faktördür. Çünkü bir makine değildir. Duyguları vardır, yorgunlukları vardır. Hata yapma ihtimali vardır; bir şeyi erteleme, doğru yapmama ve hatta ihmal etme ihtimali vardır. Hem de yüksek oranda…

Ofis ortamında bu ihtimaller nispeten daha aza indirgenebilir. Oysa ofis dışına çıkıldığında, sahada her an her şey olabilir.

Bir yönetici ancak ekibi kadar iyidir. En alttan en üste kadar…
Bir şirket de ancak yöneticileri kadar iyidir.

O ünlü sözü hatırlayın, “Bir mıh bir nalı kurtarır. Bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır.” diyordu. Bu durum kaçınılmaz olunca, elimizde tek bir çözüm kalıyor. Organizasyon olabilmek, entegre çalışmak ve maksimum verime odaklanmak.

Tracer-Task (Tt) tam olarak bunu hedefler.
Amacı, sürekli başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefleyen tüm yöneticilere çok iyi bir bir asistan olabilmektir.

Tt:
Birlikte çalışırken öğreten,
Sürekli devrede ama rahatsız etmeyen bir kontrol mekanizmasına sahip,
Ekipte bir kişinin bile aksaklığını anında farketme imkanı veren,
Motivasyon ve iletişimi eksiksiz olan,
Sade ve kolay kullanılabilen,
Mekandan bağımsız bir izleme sistemidir.

Tüm bunlar size inanamayacağınız kadar kolay, esnek, güçlü ve etkin bir yönetim sağlar. İster bir mahallede olsun, ister tüm dünyaya dağınık… Sisteminizdeki herkesi izleyebilir, onlara görev aktarabilirsiniz. Nihayetinde ise görevlerin sonuçlarını izler ve raporlarını alabilirsiniz. Üstelik saatler ya da dakikalar süren telefon görüşmelerine ve maillere gerek kalmadan… Bir kaç dakika içinde, mobil uygulamanız üzerinden.

Tracer Task bize bunu sağlar.

İster bir dağıtım firması olun, ister bir servis firması ya da satış odaklı bir organizasyon, belki bir sigorta firması…
Ya da gönüllülük bazlı çalışan bir organizasyon…
Ya da belki bir dershane, etüd merkezi hatta okul… Konunuz ne olursa olsun; bir alan, bir ekip ve yöneticiler varsa Tracer orda olmalıdır. Organize olun, izleyin, raporlayın, yorumlayın…

Tracer en kolay kullanılan, en verimli, en az bütçeye ihtiyaç duyan tam donanımlı bir saha operasyonları izleme sistemidir. Konum bazlıdır, dijital haritalar üzerinde bir bölgede, şehirde, ülkede ya da dünyada nerede olurlarsa olsunlar, Ekibinizi izleyin, yaptıkları işleri denetleyin, yönetin, raporlarını alın ve onlarla iletişimde kalın. Tracer bulut tabanlıdır, her an her yerde kullanabilirsiniz  ve tüm işinizi izleyebilirsiniz.

Şimdi sunumumuzu inceleyin lütfen.

Tracer Task Ekibi