Bu soru “kahvenizi nasıl alırdınız?” sorusu kadar kolaylıkla sorulur oldu. Şirketler, çalışanları için yılın belli dönemlerinde anketler düzenliyor. Kurumsal şirketlerin neredeyse tamamı, çalışanlara sordukları çeşitli sorularla, lider vasıflı yöneticiler ile diğer yöneticileri birbirinden ayırıyor. Doğal olarak, personelin nasıl bir yönetim istediği ile ilgili söz hakkı doğmuş oluyor. Aslında şirketi yöneticiler değil çalışanlar yönetiyor. Böylelikle çalışanlar karar organlarını doğrudan yöneterek nasıl yönetileceklerini belirlemiş oluyor.

Endüstri 4.0 ile devrimsel nitelikte bir gelişme oldu: Dünyamız küçüldü. İşler kolaylaştı. Dolayısı ile tercihler arttı. Proje takip, görev yönetimi gibi işlerin tamamının dijital bir dünyada akması, önemli kriterler arasına girdi. Şimdi sizinle çalışmak isteyen bir aday, öncelikli olarak şirketinizin, dijital çağa ayak uydurup uydurmadığına bakıyor. Özellikle görev yönetiminde şirket insan kaynakları departmanının oluşturduğu raporlarda, tamamlanan işlerin performans analizlerinde, manuel hiçbir şeyin olmasını istemiyor. Manuel olarak yapılan her eklemenin, duygusal içerikli çeşitli manipülasyonlara açık olduğunu öngörüyor. Bu manipülasyonlardan kurtulan raporların, insan hatası ile dolu olabileceği ihtimalini düşünmeyi dahi kabul edemiyor.

Bu nedenle endüstri 4.0 devrimine ayak uydurmuş tüm şirketlerde, görev yönetimi dijital olarak gerçekleşiyor. Şirketlerin genellikle uyguladıkları CRM programları, yapay zekaya sahip değil ve kişiye kuruma özel olarak dallanmıyor. Tracer Task uygulamasının yanında herhangi bir CRM, manuel olarak çalışan motorlara benziyor. Tracer Task, çok yönelimli algoritması ile kişiye özel yapılanırken sadece satış ve proje takibi için değil, personel yönetimi için de kullanılabiliyor. Böylelikle işe geliş gidiş saatlerinden performans analizlerine kadar tüm raporlar, algoritmik bir yapı üzerine kontrol ve takip ediliyor. Tracer Task, çalışanın yöneticisine güvenini artırırken, yöneticinin çalışan hakkında en doğru yönlendirmeyi yapabilmesine de çok büyük oranda yardım ediyor.