Firmalar ile kurum ve kuruluşlarda iş yönetimi sistemlerine ihtiyaç duyulur. Görev yönetim sistemlerinden biri olan Tracer Task, evden çalışmaya uygun işler için de etkili bir şekilde süreç yönetimi yapmanızı sağlar. Bu yazılımdan yararlanarak home office ve remote iş süreçlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Her platformla uyum içinde çalışabilen bu yazılım, kullanıcı dostu arayüzü ile görev yönetimini kolaylaştırır. Tracer Task uygulaması, Google Play Store ve App Store üzerinden indirilebilir. Web üzerinde yaptığınız tüm iş ve görev yönetimi işlemlerini mobil cihazlar üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. İnternete bağlı olduğunuz her mekanda görev takibi yapabilmeniz iş verimliliği açısından önemli bir avantajdır. 

Sistematik İş Yönetimi Hizmetlerinden Yararlanabilirsiniz

Tracer Task, güncel bir dijital dönüşüm yazılımıdır. Bu yazılım sayesinde görev süreçlerini sistematik bir şekilde kolaylıkla takip edebilirsiniz. Tracer Task, işletmenize uygun çözümler sunarak evden çalışma temelli süreçleri de yönlendirmenize yardımcı olur. Uygulamadan yararlanarak ihtiyacınıza uygun analiz ve raporlamaları yapabilirsiniz. Öngörü ile hareket ederek işletmenizin çalışma süreçlerini kolaylaştırabilir, iş süreçlerinden daha fazla verim elde edebilirsiniz. Saha araçları, malzeme, personel, yönetici ve müşteri yönetimini aktif olarak sağlayabilmek için farklı hizmet paketlerini tercih edebilirsiniz. Hem yurt içi hem de yurt dışındaki personelizin görev takibini kolaylaştırabilirsiniz. Görevin yapılma aşamaları bir zaman tünelinden izlenebileceği için eksik görevleri kolaylıkla tespit edebilirsiniz. İş yönetimindeki eksiklikleri gidererek çalışmalarını verimli bir şekilde düzenleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan raporlamaları yaparak gerekli görev değişikliklerini Tracer Task üzerinden yürütmeniz kolay bir süreçtir. 

Her Yerden Görev Takibi Yapabilirsiniz 

Tracer Task, internet bağlantısı bulunan her mekandan iş takibi yapmanızı sağlar. Kullandığı bulut teknolojisi yardımıyla gerekli doküman ve dosyaları çalışanlarınıza kolaylıkla iletebilirsiniz. Etkin dosya paylaşımı sayesinde home office ve remote görevler kolaylıkla tamamlanabilir. Projeler, iş dökümleri, iş araçlarına ve personele dair tüm veriler tek bir merkezde toplanarak ilgili kişilerle paylaşılabilir. Yöneticiler ve çalışanlar arasındaki koordinasyonun sağlanması kolaylaşır. Tracer Task, işletmenizin ihtiyacına uygun çözümler sunarak iş süreçlerinizin dijital dönüşüm uygulamaları ile yönlendirilmesine yardımcı olur. Uygun fiyatlı ve doğru görev yönetim sistemlerine Tracer Task ile ulaşabilirsiniz. Yönetici, personel ve müşterilere özel panelleriyle kolay bir şekilde kullanılan bu uygulama, konum bazlı görev takibi de yapabiliyor. Gerçek zamanlı iş ve görev takipleri ile şirket veriminizi arttırabilirsiniz. Uygulamayı görmek için demo sürümünü talep edebilir ve kendinize uygun paketten yararlanabilirsiniz.