Tracer Task ile bulut tabanlı yazılım sistemlerinin en faydalı şekilde kullanılabilme yollarını gördük. Uzun süreli ve takip gerektiren işlerde Tracer Task’in ne kadar iyi bir yol arkadaşı olduğunu biliyoruz. Peki ya Tracer Task’in bayisi olabileceğinizi de söylesek, ne dersiniz? Bulut tabanlı yazılımlar için bayilik sistemi ile çalışan ilk firma olan Tracer, sıfıra yakın bir maliyetle teknoloji çözümleri üreten bir firma kurmanız için de yol arkadaşlığı yapıyor. Tracer Task bayisi olmak için bir bilgisayar, cep telefonu ve internet bağlantısı gerekiyor.

Endüstri 4.0 çağı, siber sistemlerin kullanıldığı ve geliştirildiği çağ ve bu çağa ayak uydurmak güç gelebiliyor. Ancak, şirketlerin hayatta kalabilmek için sistemlerini güncellemeleri, yeni gelişmeleri sürekli takip ediyor olmaları, yaşam döngülerini canlı tutmaları önem kazanıyor. Bu nedenle, özellikle bu çağda, bilgiye kolay yoldan ulaşmak, hızlı karar vermek ve bu kararı en avantajlı şekilde bir işe dönüştürmek çok hızlı gerçekleşiyor. Artık bilgiye ulaşmak değil bilgiyi doğru kullanmak önem kazanıyor. Veritabanı, bilgiye ulaşmanın ana kaynağıydı ve bu şirket için çok önemliydi. Şimdi bu kaynağı becerikli kullanan şirketler öne çıkıyor.

Bu şirketlerin ulaşmak istedikleri nokta, gittikçe küçülen dünyada, güçlü rekabet araçlarına sahip olmak. Tracer Task de şirketlerin en güçlü araçlarından birisi. Tracer kullanan yöneticiler, şirketin gelecek zamanlarda yapacağı manevraları da rahatlıkla analiz edebileceği doğru öngörülere sahip oluyor. Çok katmanlı veritabanı, şirkete özel bir yapay zeka sistemi ile dallanıyor. Bu avantajı, kullanmak isteyen yöneticiye siz iletebiliyorsunuz. Şifayı, iyi olacak hastanın ayağına siz götürmüş oluyorsunuz. Gelişmek, daha çok büyümek, üretimde yenilikler yapmak ve çevresinde daha çok tanınmak isteyen tüm şirketler için fırsat sunuyorsunuz. Bayilik koşullarını gözden geçirin, başlangıç çizgisinde yerinizi alın.