Gelişen teknolojiler ve bu teknolojilerin uygulama alanları gün geçtikçe artıyor ve genişliyor. Global anlamda önemli etkiler yaratan yeni sistemler, yoğun Ar-Ge çalışmalarının ardından ortaya çıkarak bir yandan işlerimizi kolaylaştırırken diğer yandan maliyeti azaltıyor, üretimi artırıyor. Projelerinizde bu etkilerin daha yüksek olmasını istiyorsanız, konum bazlı proje takibi ve personel yönetimi sunan Tracer Task sistemini deneyebilirsiniz.

Peki, nedir bu Tracer Task?

Tracer Task ürününü anlatmak için örnek olarak dağıtım firmalarını ele alabiliriz. Bu firmalar, broşür dağıtımı gibi işler için ya da şehirlerarası mal transferleri için dağıtım ekipleri oluştururlar. Bu ekipler her ne kadar projeleri tamamlıyor olsalar da bunun takibini yapmak oldukça teferruatlıdır. Tracer Task, tam da bu noktada devreye girer. Dağıtım ekiplerini ve bu ekiplerin ulaştığı müşterileri takip etmenin en kolay yöntemi, Tracer Task ürününe sahip olmaktır.

Tracer Task ile dağıtım ekiplerinizde yer alan personellerinizin anlık konum bilgilerini ve personellere atanan görevleri görebilirsiniz. Personellerinizin kendilerine görev atayabilmesini ya da işle ilgili raporlar oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca personel ve müşteri arasında bilgi akışı da sağlayabilirsiniz. Tracer Task, personel yönetiminin yanı sıra proje, müşteri, malzeme ve saha araçları yönetimi gibi 5 temel noktada hizmet verir. Personel yönetimi noktasında personellerinizi takip edebilir, yapılan işin sürecini görebilir ve anlık geribildirimler alabilirsiniz. Hem işletme sahibinin hem personelin hem de müşterinin işini pratikleştiren Tracer Task ürününü 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz.