Dijitalleşmede yaşanan gelişmeler gün geçtikçe iş hayatındaki süreçlere destek olmaya ve geliştirmeye devam etmektedir. Tracer Task konum bazlı iş süreçleri yönetimi, organizasyonların iş süreçlerini kolaylaştırmaya yardım eden bir yazılımdır. İş süreçlerinin profesyonel seviyede tutmak organizasyonunuzun daha kurumsal bir yapıya sahip olması demektir. Tracer Task yazılımı yönetici-personel-müşteri arasındaki bağlantıyı zamanında ve kusursuz şekilde kurabilmektedir.

Geleneksel iş takibi süreçlerine devam eden kurumlar gelişme gösteremezler. Bu tarz bir yönetim şekli benimseyen kurumlar personelinin görevlerini iyi ve zamanında yaptığından emin olamadığından sahayı aktif şekilde kontrol edemez. Tracer Task hem yurt içi hem de yurt dışı saha operasyonlarının tek bir noktadan yönetilip kontrol edilmesine olanak sağlar. Bu sayede zaman etkin şekilde kullanılarak yoğun iş süreçlerinin analiz edilebilir ve bir aksiliğin önceden öngörülebilmesine olanak sağlanmış olur.

Harita-konum paylaşma özelliği sayesinde yöneticiler tarafından personeller aktif şekilde kontrol edilebilir. Yazılım üzerinden personellerinize sistem üzerinden görev ataması yapmanıza olanak sağlar. Bunun dışında yönetici tarafınızdan onay verilmesi halinde personel kendine görev ataması da yapabilir.

Harita-konum özelliği sayesinde tam zamanlı personel takibi yapılabilmiş olur. Mobil uygulama kolaylığı sayesinde göreve atadığınız personel gideceği varış noktası yol tarifi bilgisini de alabilmektedir. Gün sonunda görevlere dair raporları istenmesi halinde müşteri ile paylaşılabilmektedir. Tracer Task şirketinizin müşteri yönetimi ve personel yönetiminde sunduğu avantajlar sayesinde müşteri bağlılığını ve kurumsal kültürünün oluşumuna destek olacaktır.

İş süreçlerinin sistemli olması ve iş akışının daha profesyonel olarak takibi sağlayan Tracer Task ile şirketinizde daha kurumsal bir yapı oluşturulur.