Tracer Task Neler Sunar?

Tracer Task, yenilikçi çözümleri ile operasyon ve organizasyon yönetimi sunar. Proje, personel, müşteri, malzeme ve saha araçları yönetimi özellikleri sayesinde işletmenizin ihtiyaç duyduğu pek organizasyonu tek bir noktadan yönetebilirsiniz. İşletmenize ait araçların nerede olduğunu ya da hangi personelin hangi işi yaptığını kolayca görebilirsiniz. Anlık analiz ve raporlamalarla bir sonraki adımınızı güvenle planlayabilirsiniz. Saha operasyonlarını tek merkezden yönetebilir, konum bilgisi alarak personel takibi yapabilirsiniz. İş süreçlerini öngörülebilir bir yapıya taşıyan Tracer Task ile personellerinize görevler verebilir, ofis dışı görevler için yol tarifi gönderebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra personellerinizden görevlere dair raporlar isteyebilirsiniz. Talep ettiğiniz raporların ne şekilde gelmesini istiyorsanız, Tracer Task’ın en yeni özelliği olan form özelliği ile onu da siz belirleyebilirsiniz. 

Form Modülü ile Daha Net Sonuçlar

Yenilik konusunda son derece başarılı olan Tracer Task, işletmeniz için faydalı çözümler sunar. Bu faydalı çözümlerden en yenisi ise form modülüdür. Bu modül sayesinde daha net, daha anlaşılır ve daha verimli raporlama sonuçları alabilirsiniz. Önce iş trafiği yoğun olan bir sektör düşünün. Tekstil, otomotiv, lojistik ya da farklı bir sektör. Şimdi de bu sektörde görev yöneticiliği donanımına sahip bir yönetici olduğunuzu düşünün. Macera şimdi başlıyor.

Örneğin bir personele bir görev vermek istiyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken görevi Tracer Task üzerinden atamak. İlgili personel, anlık bir bildirim alacak ve görevden haberdar olacak. İşe başladığında ise bunu size Tracer Task üzerinden bildirebilecek. Dilerseniz görev yerine gittikten sonra personelinizden görev yerinin ya da işle ilgili herhangi bir şeyin fotoğrafını çekmesini ve göreve eklemesini isteyebilirsiniz. Böylece siz de oradaymışsınız gibi görevi yönetebilirsiniz.

Şimdi sırada form modülünün gerçekçi etkileri var. Bu modül sayesinde personeliniz için bir form hazırlayabilirsiniz. Söz konusu formun içine görev ve iş ile ilgili sorular ekleyip ihtiyacınız olan raporu net bir şekilde alabilirsiniz. Bu forma çoktan seçmeli, sayısal ya da metinsel cevapları olan sorular ekleyebilirsiniz. Hatta çoktan seçmeli formlar için bir puanlama sistemi oluşturabilir, söz konusu görevin % kaç başarı ile tamamlandığını görebilirsiniz. Tracer Task’ın esnek özelliklere sahip form modülü ile gününüzü iyi analiz edebilir, geleceğinizi öngörerek doğru adımlar atabilirsiniz.