Tracer Task ile çalışanlar bilir: Tüm çalışmaların adım adım takip edilme kolaylığı vardır. Proje takibi, personel çalışması, müşteri analizi ve sonraki işlerde atılacak adımların tamamında, dijital kolaylıklar yol arkadaşıdır.

Tüm bu çalışma, bayilik sistemi ile genişliyor. Tracer Task, Türkiye’deki ilk dijital bayilik sistemini getiriyor. Böylelikle şirketimiz için sınırsız bir kapı açılıyor: Tracer Task bayiliği, teknoloji çözümü üreten firmalar için yeni sahalar açıyor. 

Tracer Task bayiliği bölge bazlı çalışıyor. Oldukça geniş bölgelerde tek satış noktası olarak yol alabilmeniz mümkün oluyor. Tracer, harita bazlı bir uygulama olduğu için, başvurularda, başvuru yapılan bölgedeki en yakın bayiliğe yönlendirme yapılacak. Siz, bayi olduğunuz andan itibaren Tracer için, bölgedeki tek satış noktası olarak kayda geçeceksiniz. Her Tracer müşterisinden, bölgeniz dahilinde olduğu sürece kazanç sağlayabilirsiniz. Bayiliğin en güzel kriterlerinden faydalanmak için Tracer Task’i kullanmalarına devam etmek yeterli olacak. 

Tracer Task, size büyük kolaylıklar sağlarken, bayiliğini aldığınız taktirde satışlarınızdan da kar getirecek şekilde organize edildi. Böylelikle, hayal ettiğiniz iş analizine ulaşırken, sizin bayiliğiniz ile Tracer almış herkes yükselecek. Onların sayesinde siz de kazanacaksınız. 

Bu kez “sen onlara uyma” diyen büyüklerinize de anlatmış olacaksınız, global dünyada, kimseye uymak gibi bir durum söz konusu değil, kurduğunuz şirketin getirisi ve kazançlarınızı alt alta topladığınızda, elinizdeki toplam “Tracer Task” olacak. Çünkü Tracer Task bayiliği, öngörüye açık, analitik planlamaya yönelik, Türkiye’nin tek akıllı dijital takip sistemi.