Dijital dönüşüm süreçleri ile birlikte pek çok platform dijitaleşmeye başladı. Özellikle de son zamanlarda yaşadığımız pandemi süreci, online görev yönetiminin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkardı. Uzaktan görev yönetim sistemlerini etkili bir şekilde kullanabilen firmalar, bu süreçte zorlanmazken online görev yönetimi yapamayan firmalar oldukça zorlandı. Bu durumda iş aksaklıkları ve zaman yönetimi problemleri de ortaya çıktı.
Anında Görev Yönetimi Yapmalısınız
Her zaman personel ile aynı ortamda bulunmayı gerektiren bir işiniz olmayabilir. Özellikle yurt dışı ve yurt içi saha görevlerinde görev yönetimini etkili bir şekilde yapabilmek gerekir. Olası yanlış anlaşılmaların önüne geçerek vermek istediğiniz bilgi ve görevleri anında iletmelisiniz. Bu açıdan online görev yönetimi sistemlerinden yararlanmalısınız. Böylece ilgili personele anında bilgi vererek iş ve görevlerin zamanında tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Görev değişikliklerini anında ileterek olası zaman kayıplarından uzak kalabilirsiniz.
Arşivleme Sistemleri Veriminizi Arttırır
Online görev yönetimi araçları, verilen görevlerin zamanını ve tamamlanma sürelerini arşivler. Bu bilgileri tarih sıralamasına göre görebilir ve görev yönetim stratejilerinizi geliştirebilirsiniz. Zamandan ve görev sürelerinden tasarruf ederek müşterilerinizden daha fazla iş alarak kar elde edebilirsiniz. İlgili personele iletebileceğiniz anlık görevler ve konum bilgileri, yanlış anlaşılmaları da engellediği için tüm görevlerin eksiksiz ve tam olarak tamamlanmasına yardımcı olur. Arşivlenen bilgileri talepler doğrultusunda yönetici, müşteri ya da personelle paylaşabilirsiniz. Farklı paneller yardımı ile görev işleyiş sürecini kolaylaştırabilirsiniz.
Her Yerden Kolay Erişim Sağlayın
Görev yönetim uygulamaları internet erişimi bulunan her yerden kolaylıkla kullanılabilir. Tek bir mekana kalmadan görev dağılımı ve takibi yapabilirsiniz. Tracer Task, Android ve IOS’a özel sürümleri ile web ya da mobil cihazlar üzerinden pratik bir şekilde kullanılabilir. Dilediğiniz zamanda ilgili personele görev ataması yaparak anlık olarak görevlerin ilerleme sürecini takip edebilirsiniz. Bir zaman tüneli üzerinden ataması yapılan tüm görevleri analiz edebilir ve gerektiği durumlarda görev değişikliği yapabilirsiniz. Ek görevler ya da farklı atamalar ile zamanı etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.
Tracer Task’in ihtiyacınıza uygun versiyonlarını tercih ederek firmanız ya da işletmeniz için etkili bir görev yönetimi platformuna sahip olabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışan Tracer Task’i internet bağlantısı bulunan her mekandan kullanabilir, projelerinizi zamanında teslim edebilirsiniz. Böylece hem müşteri hem de personel memnuniyeti açısından firmanızın daha verimli bir şekilde ilerlemesini sağlayabilirsiniz.