Bulut tabanlı yazılımlar adına bayilik sistemi ile çalışan ilk firmanın bayisi olmak ister misiniz?

Tracer, yenilikçi çözümleri ile ekip ve görev izleme konusunda öncü olmuş bulut tabanlı bir yazılımdır. Türkiye’de üretilen yerli bir sistem olan Tracer Task, Tracer Yazılım Teknolojileri A.Ş. tarafından yönetilen Ankara merkezli bir yazılımdır. Bulut tabanlı olması sayesinde yüksek maliyetli yazılımlara ve ekstra ekipmanlara ihtiyaç duymaz. Hem sahada hem de ofiste verilen görevlerin ve çalışanların durumlarının adım adım izlenebildiği, analiz edilerek raporlanabildiği bir sistemdir. Dolayısıyla hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlar. Bu yenilikçi sistem hem Türkiye’de hem de Avrupa’da etkin bir şekilde kullanılmaktadır.

Paydaşlarını sıfıra yakın bir maliyet ile teknoloji çözümü üreten kişi ve kurumlar haline getirmeyi amaçlayan Tracer Task’ın bayisi olarak tamamen risksiz bir işe adım atabilir, yüksek kazanç sahibi olabilirsiniz. Sahip olmanız gereken şeyler; teknoloji ile ilgili ve bilgili bir kişilikte olmakla birlikte bir ofis ve birkaç küçük ekipmandır (bilgisayar, cep telefonu, internet bağlantısı).

Tracer Bayiliği ile Emeğinizin Karşılığını Alın

İl ve ilçelerden ziyade bölgelere bayilik vermeyi hedefleyen Tracer Task’ın bayisi olarak oldukça geniş bir etki alanındaki tek yetkili satıcı olabileceksiniz. Tracer’ın reklam çalışmaları ile de sürekli olarak destekleneceksiniz. Tüm teknik hizmet ve gereksinimleri Tracer sunarken sizin tek yapmanız gereken satış ve izleme yapmaktır. Örneğin bu yıl 20 müşteriye sahipken gelecek yıl 17 yeni müşteri daha kazandırmanız halinde 37 müşteri üzerinden kazanç sağlayabileceksiniz. Tek şart müşterilerin Tracer Task’ı kullanmaya devam ediyor olmasıdır.

Her yıl müşterilerinizi artırarak yüksek ek gelir kazanabilir ya da var olan müşterilerinizin Tracer Task’ı kullanmaya devam etmesini sağlayarak sabit gelir sahibi olabilirsiniz. Giderek zorlaşan ekonomik koşulların arasında emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir fırsat olan Tracer bayiliğini ister geleceğe yönelik bir girişim olarak kabul edin isterseniz de bir emeklilik planı olarak.

Bayilik formunu doldurun, 48 saat içinde sizinle iletişime geçelim ve el sıkışalım.