Hangi konumda olursanız olun, bir üstünüz tarafından telefonla aranarak “Neredesin?” diye sorulması demotivasyon sebebidir. Çalışma psikolojisi ile ilgili araştırmaların tamamında patronları tarafından telefonla aranarak kontrol edilen kişilerin motivasyon kaybı ile zaman içinde çalışmaya isteksizlik gösterdikleri belirtilir. Kimi şirketlerde giriş çıkışlardan itibaren başlayan personel takibi çalışanın üzerinde gereksiz bir ağırlık oluşturur.

Personel yönetimi ve motivasyonunda negatif etki oluşturan kontrol yöntemleri temelde iş verimliliğini de düşürür. Buna karşılık, personel ve yönetim ekibinin karşılıklı tam bir güven içinde sürdürülebilmesi için takibe fazlasıyla ihtiyaç olduğu da bir gerçektir.  Bu amaçlarla geliştirilen Tracer-Task,  bu görevi ustalıkla üstlenir ve çözümlendirir. Böylelikle personel ile yönetim arasında bu tip konuşmalarla vakit harcanmaz.

Ar-ge ekibimiz tarafından geliştirilen sistem ile personel, ofise giriş yaparken telefonuna indirdiği mobil uygulama aracılığı ile okuttuğu QR kod ile turnikeye kart okutma yükümlülüğünden kurtulmuş olur. Giriş – çıkışların bir mobil uygulama ile pratik olarak kontrol altına alınması, bu sistem aracılığı ile sağlanabilen raporlamayı da beraberinde getirir. Personel sahada çalışırken de sistem üzerinden anlık durum paylaşımı yaparak konumunu güncelleyebilir. Ayrıca bu yazılım sayesinde personelin sonuçlandırdığı işi raporlaması incelenebilir ve personele yeni iş atamaları da kolaylıkla yapılabilir.  Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.