Ortaya çıkışı ile ilgili yarasa çorbasından biyolojik silahlara kadar pek çok iddia öne sürülen koronavirüs, bir pandemi olarak yayılmaya devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 2 milyon kişiyi hasta eden corona virüs, 100 binden fazla insanın da ölümüne sebep oldu. Hastalığı semptom göstermeden atlatan ve ağır geçirse bile iyileşen kişiler umut kaynağı olurken, aşı ve ilaç çalışmaları devam ediyor. Çok kolay bir şekilde bulaşıyor olması sebebiyle hasta sayılarının katlanarak artması, COVID-19 hastalığını korkunç bir boyuta ulaştırabilir. Fakat bunu önlemek sizin elinizde ve hiç de zor değil. Koronavirüsün durduğu hayatı devam ettirmek için gerekli tedbirleri alıp, kendi hayatınızı da kısa bir süre durdurarak salgını yok etmek mümkün. Peki, “iş hayatı” gibi devam etme zorunluluğu olan hayatlar için ne yapılabilir?

Tracer Task ile Eve İş Götürün

Bulunduğunuz bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ya da sağlığınızı tehlikeye atmamak için gönüllü karantina ilan etmiş bir işveren ya da çalışan olabilirsiniz. Böyle bir durumda işverenseniz işletmenizin geleceğinin tehlike altında olduğunu, çalışansanız da maddi kaygıları düşünebilirsiniz. Fakat Tracer Task ile evden çalışmak mümkün. Dünya genelinde son derece yavaş olarak yayılan evden çalışma modeli, salgının ortaya çıkardığı zorunluluklardan dolayı hızlanmaya başladı. Tracer Task gibi evden çalışmayı mümkün kılan yazılımların varlığı sayesinde pek çok işletme hem işlerinin devamlılığını hem de çalışanların sağlığını güvence altına aldı. 

Personel, iş ve görev takibi yapmaya olanak sağlayan bir organizasyon yazılımı olan Tracer Task’ı kullananlar, işlerini hiç aksatmadan devam ettiriyorlar. Siz de Tracer Task ile işlerinize devam edebilir, yöneticilerinize ve personellerinize görevler verebilir, yapılan işleri takip edebilir, iş sonuçlarına dair analiz raporları alabilirsiniz. İşletmenizin ihtiyaç duyduğu her şeyi sığdırabileceğiniz Tracer Task ile dünyanın içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde hayatınızı idame ettirebilir, hayatın normale dönmesi ile birlikte ofis işlerinizi yönettiğiniz gibi sahadaki iş, personel ve araçlarınızı da yönetebilirsiniz.